torsdag 28. august 2014

Sporty fargefest

Vi fikk i oppgave å skrive et blogginnlegg om noe som trender på nett. Lørdag 23. august var Color me rad på 2.plass på Googles søketrender i Norge. Derfor handler dette innlegget om, som du sikkert allerede har gjettet, Color me rad.

Du har kanskje sett bilder av venner og beskjente på facebook, tagget i bilder hvor de smiler, løper og er dynket i farger? Eller kanskje du er en av de som er i disse bildene.
Uansett. Color me rad ble en sporty fargefest i Holmenkollen lørdag formiddag. Selvom det er første gang i Norges historie at dette "løpet" ble arrangert, var det rundt 6500 mennesker som deltok på den fem kilometer lange og fargesprakende begivenheten.
                                     // Foto: Alain Joshua Camasura
I kontakt med arrangørene på Color me rad, forteller de at arrangementet ble en suksess, og at de forventer en enda større deltakelse neste år. Det vil si at dere som syns dette ser morsomt ut, men ikke fikk deltatt i år, dere får muligheten igjen neste år!

                                                                                                                                                     // Foto: Alain Joshua Camasura
Om du ikke har hørt om Color me rad, så er det et internasjonalt løp som er inspirert av fargefestivalen Holi i India, også kalt fargenes fest. Color me rad er et løp hvor du har det gøy fem kilometer i strekk, blir dynket i farger, og det har ingen ting å si om du kommer først eller sist i mål. 
Du kan lese mer om Color me rad HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar